Meteen naar de inhoud
Home » Refined Private Addiction Care

Refined Private Addiction Care

Verslavingszorg op het hoogste niveau

REFIND Private Addiction Care biedt een hoogwaardige behandeling, buiten de reguliere zorg om, voor private cliënten. Mensen die zich om wat voor reden dan ook niet thuis voelen in de reguliere zorg, die een “match” moeten hebben met hun behandelaar, maar ook voldoende uitgedaagd kunnen en willen worden. Mensen die niet op wachtlijsten willen staan en die dan ook bereid zijn om hier zelf voor te betalen.
Wij denken out of the box en vinden de juiste therapeut en behandeling. Dat kan in ons sfeervolle pand in Bussum of buiten Nederland.

Indien u een discrete behandeling zoekt om uw gedrags- of middelenverslaving het hoofd te kunnen bieden waarbij maximaal rekening wordt gehouden met uw wensen, omstandigheden en mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend oriënterend gesprek. Geeft u liever de voorkeur aan een persoonlijk gesprek op locatie, ook dat kan.

Wij stellen vervolgens, samen met u, een behandelplan op maat samen, klinisch of individueel. De behandeling kan vervolgens bij ons in Bussum of in het buitenland of binnen de veiligheid van uw eigen omgeving plaatsvinden. En natuurlijk behandelen we volgens de laatste wetenschappelijke en meest effectieve methode en maken we gebruik van experts op het desbetreffende vakgebied die zich al langjarig bewezen hebben.

REFIND Private Addiction Care heeft contacten met diverse top klinieken in het buitenland zoals Betty Ford / Hazelden, Promises, The Priory Group, White River Manor en Montgo Lifestyle en voor individuele sessies zijn top therapeuten beschikbaar.
De kosten van de behandeling worden niet vergoed door uw verzekeraar.

Neem direct contact op met Miriam Diekman voor een vrijblijvend gesprek.

Mail: mdiekman@spoor6.nl
Tel: 06-86835737

Neem contact met ons op

    Neem contact met ons op