Meteen naar de inhoud
Home » Refind Partners

Refind Partners

REFIND werkt met verschillende partners op gebied van Lichaam, geest en voeding. Wij geloven dat, om de mentale problemen het hoofd te kunnen bieden, je ook in verbinding moet staan met je lichaam en de voeding die je gebruikt. 

Hier onder tref je onze partners op gebied van lichaam, geest en voeding;

 

Montgó Lifestyle (Spanje)

Staat voor geloven in je eigen kracht. Samen werken om de balans tussen lichaam, gedachten, gevoelens en ziel weer terug te krijgen, waardoor je weer kunt leven in harmonie met jezelf en anderen. 

Heb je last van burn-out klachten, depressies, angsten of verslaving? Heb je last van vervelende klachten als gevolg van de menopauze? Ben je de balans tussen werk en privé kwijt? Montgó Lifestyle is dé stap naar balans en harmonie in jouw leven. 

Montgó Lifestyle Care

Terug naar balans en harmonie in je leven door middel van een intensieve en individuele behandeling.

Menopause  Retreat

Zorg voor balans en harmonie in de overgang in slechts vier dagen. 

Business  Retreat

Haal het maximale uit je team & je carrière. Zorg voor harmonie in je team en in leiderschap.

Elegant herstel- en wellnesscentrum

De ultieme bestemming voor herstel combineert de hoogste normen van verslavingsbehandeling met de nieuwste therapeutische technieken, om u de perfecte gelegenheid te bieden op het leven van vervulling en vrijheid dat u verdient. Ons professionele multidisciplinaire team en onze zorgzame medewerkers hebben één doel voor ogen: u helpen bij het herstellen van de balans in lichaam, geest en ziel. Het geïndividualiseerde programma en behandelplan zullen worden opgesteld rond specifieke behoeften om u te helpen bij het identificeren van negatieve denkpatronen en emoties, die schadelijk gedrag kunnen veroorzaken. Door betrouwbare therapeutische hulpmiddelen te gebruiken om ongezonde copingvaardigheden te veranderen, kunt u er zeker van zijn dat u succes behaalt.

Naar welke versie zoek jij?

Je neemt geen genoegen met waar je nu staat. Je wilt ontwikkelen en groeien. Je wilt leren om te pieken op die momenten dat dit nodig is dat je de beste versie VAN jezelf bent. Je wilt daarnaast een leven leiden waar de kwaliteit hoog van is en waar je de beste versie VOOR jezelf bent. De afstemming tussen deze versies is cruciaal om dit consistent vol te kunnen houden.  Daarvoor reiken wij je dié skills waarmee je in staat gaat zijn de kwaliteit van je leven zelfstandig te verbeteren. Jij bent en blijft dan in controle!

Om individuen, teams en organisaties te ondersteunen in het bereiken van hun successen, hebben wij de Human performance code ontwikkeld. Een programma waarin je alle essentiële skills krijgt aangeleerd die er voor gaan zorgen dat jij op ieder moment en onder alle omstandigheden in staat bent om de kwaliteit van jouw leven te verbeteren. Deze code staat tevens aan de basis van de ontwikkelingen van teams (de Team performance code) en organisaties (high performing team of teams).

JE GOED VOELEN BEGINT VAN BINNENUIT

Ook wel eens last van onzuivere huid, allergieën, griep of weinig energie? Veel mensen zijn zich hier niet van bewust, maar deze klachten zijn vaak het gevolg van ongezonde darmen. 70% van het immuunsysteem bevindt zich in dit orgaan en is sterk verbonden met o.a. je huid en hersenen
De 75+ voedingsstoffen in Marine Fytoplankton hebben een bijzonder stimulerend effect op de darmflora (ook wel je microbioom genoemd). Door Marine Fytoplankton te consumeren ondersteun je jouw gezondheid van binnenuit en help je klachten te voorkomen bij de kern.
Maar dat is niet alles. Gebruikers ervaren dat Marine Phytoplankton energie geeft, ontstekingsremmende eigenschappen bevat en dat het invloed kan hebben op je immuunsysteem, huid, gewrichten, focus en meer.
Een échte natuurlijke krachtpatser!
De potentiële gezondheidsvoordelen van ons product worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek gericht op de voedingsstoffen die te vinden zijn in Marine Fytoplankton.

A passion for health since 1939!

Pomona is een gezondheidsadvieswinkel in vitaminen, (sport)voeding en natuurlijke cosmetica en bestaat al sinds 1939. Een begrip in ’t Gooi en daarbuiten. Sommige klanten komen al meer dan 60 jaar naar Pomona voor advies! En dat advies is altijd persoonlijk en op maat! Met een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van gezondheidsklachten helpen ze bij Pomona mensen die kiezen voor een natuurlijk, gezond en actief leven. Bij het persoonlijke advies op maat worden zoveel mogelijk aspecten meegewogen: lichaam, geest, lifestyle, fitheid, voeding, medicijn gebruik, levensfase, leeftijd, etc. Een holistische aanpak dus en dat sluit uitstekend aan bij de visie van RefindYourself!

Bij Refind Yourself zijn we dan ook blij om onze cliënten, indien gewenst,  te kunnen doorverwijzen naar Pomona voor een extra ondersteuning bij hun herstel en groei op het gebied van voeding en voedingssupplementen!

Pomona Gezondheidsadvieswinkel
Brinklaan 93
1404 KB Bussum

Barbara te Boekhorst –
Ontdek de kracht die in jou zit

Loop je de hele dag te rennen en te vliegen? Plof je ’s avonds uitgeblust op de bank? Blijven jouw hersenen maar ratelen? Vind je het moeilijk om nee te zeggen? 
Je cijfert jezelf weg en vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven?
Je piekert veel en hebt regelmatig een kort lontje
Je wordt moe van alle “negatieve prikkels” om je heen
Je werkt heel hard, maar je to-do lijst wordt alleen maar groter
Je wilt luisteren naar je hart en niet naar die irritante muppets in je hoofd
Je wilt je weer krachtig en blij voelen
Je voelt dat er meer in je zit.
Herken je dit?

Zodra je gaat werken vanuit je hart, gaat alles makkelijker. Zakelijk en privé. Je bent gelukkiger, productiever, creatiever, vitaler en beter bestand tegen veranderingen en stress.
Ik laat je ervaren wie je werkelijk bent. Niet met eindeloze praatsessies, maar op een snelle magische manier. Met spirituele coaching help ik jou uit je hoofd te komen en contact te maken met jouw innerlijke kracht.

Cas Boot

Cas Boot

Ik ben in 1992 geboren en heb een gedeelte van mijn jeugd in Azië gewoond. Tijdens mijn bachelor economie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een halfjaar in Californië gestudeerd. Hier leerde ik programmeren, wat ertoe leidde dat ik uiteindelijk een master software engineering ben gaan doen aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens de afronding van deze studie begon ik als programmeur te werken bij een succesvol technologie bedrijf in Amsterdam tot ik in een burn-out terecht kwam. Sinds mijn herstel help ik mensen om meer balans en voldoening te ervaren.

ERVARINGSDESKUNDIGE

Ik geloof dat ontspanning en authenticiteit de elementen zijn die leiden tot balans en voldoening. Ik heb dit zelf aan den lijve ondervonden.

Terwijl ik als programmeur aan het werk was kwam ik in een burn-out terecht en belandde ik in een diep gat. Ik probeerde allerlei therapieën, allemaal zonder succes. Na verloop van tijd verdiepte mij in Oosterse en Westerse filosofie, psychologie en spiritualiteit.

Het leerde mij te accepteren dat ik in een burn-out zat waardoor ik kon ontspannen. Toen begon het natuurlijke herstel. Ik realiseerde ook dat mijn “oude” leven niet bij mij paste: ik leefde niet volgens mijn eigen waarden en smeet met mijn energie. Het leidde tot mijn geloof in ontspanning en authenticiteit.

WIE KAN IK HELPEN?

Ik kan mensen helpen die op dit moment veel stress en weinig voldoening ervaren. Voornamelijk mensen die piekeren en veel in hun hoofd zitten kan ik van dienst zijn. Ook als je in een burn-out zit help ik je graag.

Avi’s Dojo – PERSONAL TRAINING

De core business van Avi’s Dojo zijn 1 op 1 persoonlijke trainingen, gebaseerd op alle facetten van het klassieke kickboksen en/of boksen. Avi biedt hulp bij het bereiken van een of meerdere van de volgende doelstellingen.

  • Afvallen
  • Fitter worden
  • Mentale weerbaarheid
  • Zelfverdediging
  • Opbouwen van spierkracht
  • Personal Leadership
Alexander Rakic

Alexander Rakic

Ik ben Alexander Rakic en ik heb Geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Naast mijn fascinatie voor het menselijk lichaam heb ik een passie voor sporten en koken. Twee zaken die ik al jaren steeds beter in balans probeer te houden.

Waarom ik hier zo mee bezig ben? Tijdens het sporten en drukke studieritme bleef ik keer op keer merken dat ik mij toch echt beduidend beter voelde – en beter presteerde – als ik goede voedings(stoffen) tot mij nam, een goed slaappatroon had en goed probeerde te ontspannen. Dit klinkt logisch, maar er bestaat zoveel verwarring rondom woorden ‘gezond’ en ‘superfoods’ tegenwoordig: als je op het internet zoekt naar een gezonde leefstijl, kom je honderden tips & tricks tegen. Dit kan voor mensen erg frustrerend en verwarrend zijn.

Na het behalen van mijn diploma ben ik gaan werken op de Spoedeisende Hulp. Hier kwam ik vaak oog in oog met de schadelijke gevolgen van ongelukken, maar ook van leefstijlen. Wist jij dat hart- en vaataandoeningen bijvoorbeeld voor 50% worden veroorzaakt door leefstijl?

LEEFSTIJLDESKUNDIGE

De laatste jaren laat steeds meer onderzoek zien dat wij met leefstijlaanpassingen soortgelijke resultaten kunnen behalen als met hetvoorschrijven van medicijnen.  Zo heeft onderzoek aangetoond dat mensen met suikerziekte door middel van leefstijl aanpassingen uiteindelijk geen medicijnen meer nodig hadden.
 

Tevens heb ik voor mijn opleiding enkele maanden onderzoek gedaan in New York op het gebied van hart- en vaataandoeningen. Dit onderzoek ging heel specifiek over operaties bijaderverkalking. Daaruit bleekdat de geneeskunde nog erg gericht is op het oplossen van een gevolg, in plaats van op het aanpakken van de oorzaak. Dit gaat in de toekomst veranderen. Als iemand dan op de SEH kwam met bijvoorbeeld hartklachten, 50 kilo overgewicht, een stressvol leven en genetische aanleg voor hartkwalen, dan vond ik dat ik diegene tekort deed als diegene met alleen een bloeddrukverlager naar huis ging.
Ik begon mij af te vragen hoe we kunnen voorkomen dat deze mensen in het ziekenhuis belanden of zelfs kunnen voorkomen dat deze mensen met medicijnen moeten starten.

WAAR IK MIJ VOOR INZET

Als artsen specialiseren wij ons naarmate onze opleiding vordert op een steeds kleiner gebied: de oogarts kijkt naar de ogen, de neuroloog naar de hersenen. Dit is een prachtig concept dat ervoor zorgt dat aan de meest zeldzame ziekten wordt gedacht. Het nadeel is dat we soms vergeten dat er sprake is van een complex samenspelvan talloze processen die gelijktijdig en continu plaatsvinden.
 
Leefstijl is niet alles, maar het is ook niet niks.

Onderzoek toont aan dat iedereen op basis van zijn genen aanleg heeft om bepaalde aandoeningen wel of niet te ontwikkelen. Je raadt al wat volgens onderzoek de grootste beïnvloedende factoren zijn hoe deze genen zich uiten? Leefstijl, met name voedings- en bewegingspatronen.

Voeding, supplementen, medicijnen, slaappatronen, sociale omgeving, mindset. Dit zijn allemaal vormen van signalen naar je lichaam toe, waarop het lichaam zich gaat aanpassen. Dit is waarom iemand die veel stress heeft ook een meetbaar hogere bloeddruk kan krijgen. Dit is waarom iemand die aanleg heeft op hart- en vaataandoeningen deze ontwikkeling kan voorkomen door leefstijlaanpassingen. En het mooie is: door dergelijke aanpassingen voel je je ook veel beter.

Mijn uitdaging voor de komende jaren is medische preventie: door middel van continue kleine aanpassingen en fine tuning van jouw leefstijl.

Neem contact met ons op

    Neem contact met ons op