Meteen naar de inhoud
Home » Refind Yourself

Refind Yourself

REFIND YOURSELF - Persoonlijke ontwikkeling

Coaching and more; Ouderschap Carrière Spiritueel Relationeel Financieel Emotioneel Mind Prestaties Gezondheid

Het overkomt ons allemaal wel een keer in het leven. Dat je jezelf (een beetje) kwijt bent. Je work-life balance is al een tijdje de balans kwijt, je wilt fit zijn en bent het niet, je bedrijf glipt je door de vingers, je loopt achter de feiten aan in je werk en je leven en zet nog maar een tandje bij…… Kortom, hoogste tijd to REFIND Yourself!

En dan is het fijn dat je gewoon bij ons naar binnen kunt lopen. Een kleine stap en je herstel is al begonnen. In een prettige boutique-achtige sfeer in ons pand in Bussum kom je tot rust en is er alle tijd en ruimte voor jouw vraag. Wij kijken met jou naar het geheel en maken een traject op maat voor jou! 

Jij bepaalt. Jij hebt de regie. Jij herstelt.

Asian,Businesswomen,Was,Sick,And,Stomachache.,Need,To,Go,To

Van trauma naar heling

Dealen met trauma’s uit het verleden die tot op de dag van vandaag je gedrag bepalen en je belemmeren?
Meer info
Stressed,Black,Entrepreneur,Sitting,At,Desk,And,Looking,At,Financial

Van stress / burn-out naar balans

Steeds maar doorgaan, ontspannen lukt bijna niet meer, je rent in dat hamsterrad en weet niet hoe eruit te stappen?
Meer info
Businessmen,Discussing,Deal,,Sharing,Startup,Ideas,,Business,Partners,Negotiations,Or

Van belemmering naar groei

Steeds weer dat gevecht met jezelf leveren of bevestiging bij anderen zoeken om je angst te overwinnen?
Meer info

Van trauma naar heling

“Mijn client komt uit een gezin waarin zij de jongste is van drie kinderen. De oudere broer is gokverslaafd. Iedereen liep op z’n tenen. Mijn client was vooral stil. Trok zich terug in  haar eigen (online) wereld op haar kamertje. Alle aandacht ging naar haar broer. Hij loog, hij bedroog, hij stal geld van het gezin. Mijn client leerde al snel niets te vragen en te vluchten. Emoties werden weggestopt. Twintig jaar later zit mijn client tegenover mij. Ze heeft de moedige stap naar hulp gezet. Ze heeft nu zelf een gezin en een goede baan. En is op. Doodmoe van het nog steeds wegstoppen van haar emoties, doodmoe van het vluchten in steeds weer een nieuwe baan en verlangt naar ontspanning en te ontdekken wie zij nu echt is”.

Herken je dit? Trauma’s uit het verleden die tot op de dag van vandaag je gedrag bepalen en je belemmeren? En weet je niet hoe dit op te lossen? Je hoeft het niet alleen te doen!

– Hypnotherapie om snel, krachtig en veilig te komen bij de kern van je trauma, om te verwerken, te verlichten en te helen: het mag er zijn en hoeft tegelijkertijd niet meer die prominente en belemmerende plek in te nemen van toen.
– Coachingsessies om de hypnotherapie en heling een duurzame basis te geven.

Van stress / burn-out naar balans

“Gejaagd, onrustig, altijd ‘aan’, een vol hoofd, altijd gespannen en tegelijkertijd doodmoe, geen energie, niet fit, uitgeblust, onzeker en down, nergens zin in. Ziek thuis. Ik wil weer plezier hebben, energie voor de dag, minder zorgen, lekker aan het werk zonder angst dat ik over mijn grenzen ga. Hoe heb ik dit zover laten komen?” Zomaar wat zinnen van de client die ik spreek tijdens het uitgebreide intake gesprek.

Herken je dit?  Steeds maar doorgaan, ontspannen lukt bijna niet meer, je rent in dat hamsterrad en weet niet hoe eruit te stappen? Je hoeft het niet alleen te doen!

– Coaching en (kick)boksen: een combinatie traject om geest en lichaam te herstellen en te versterken. Coachingsessies voor inzicht, bewustwording en verandering. Vanuit de coaching worden thema’s vertaald naar één op één (kick)bokstrainingen op maat: grenzen stellen, stevig staan, in en uit stappen, diep ademhalen, zelfvertrouwen vergroten, emoties uiten, fit worden en plezier hebben!
– Acupunctuur voor het herstellen van de balans in lichaam en geest en bereiken van een diepe ontspanning
– Voedingssupplementen advies op maat ter ondersteuning, ontspanning en boosten van je energie.

Van belemmering naar groei

“Mijn client heeft alles mee, ogenschijnlijk. Succesvol, fijn gezin en een mooi huis. En toch, niet gelukkig. Twijfel, onzekerheid en angst regeren. Controle is elke dag noodzakelijk. En dat wordt steeds moeilijker. Alle mogelijke risico’s vooraf steeds uit de weg ruimen is slopend en zorgt voor stilstand. Als ik niks doe, gebeurt er ook niks”.

Herken je dit? Steeds weer dat gevecht met jezelf leveren om je angst te overwinnen? Bevestiging zoeken bij anderen om je zelfvertrouwen te boosten? Je wilt het anders maar weet niet hoe? Je hoeft het niet alleen te doen!

– Coaching sessies voor inzicht, bewustwording en focus op mogelijkheden tot verandering en groei, stap voor stap.
– Coaching en (kick)boksen: om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen, je zelfvertrouwen te vergroten, plezier te ervaren met en in jezelf en fit te worden!
– Acupunctuur en breathwork voor diepe ademhaling, diepe ontspanning en dichter bij jezelf.

Neem contact met ons op

    Neem contact met ons op