Meteen naar de inhoud
Home » Hypnotherapie met Fleur van Deventer

Hypnotherapie met Fleur van Deventer

  • door

Fleur van Deventer: ,,Wist je dat wij voor 95% aangestuurd worden door ons onderbewuste? Dat is veel! Dus als we in het hier en nu een probleem ervaren dan is het zeer effectief om te gaan onderzoeken wat er in ons onderbewuste speelt.

Hypnose is daar een heel goede techniek voor. Middels hypnose kom je namelijk in een zeer ontspannen staat van zijn, die we ook tijdens het slapen bereiken, het opgaan in een boek, het beluisteren van muziek of wanneer we autorijden en voor ons gevoel als vanzelf zijn thuis gekomen. 

In deze diepe ontspanning begeleidt ik je naar een diepere laag van jezelf. Daar waar antwoorden liggen waarom je in het hier en nu gelooft, handelt en bent zoals je bent. Achter elke gewoonte van gedrag zit namelijk een gewoonte van gedachten, oftwel een overtuiging.

We doen overtuigingen op door de dingen die we meemaken in ons leven. Dit kunnen kleinere alledaagse situaties zijn of ingrijpende gebeurtenissen. Als een overtuiging eenmaal is aangenomen, dan zal deze actief blijven. Tenzij we deze overtuiging bewust loslaten en actief herschrijven. Een soort van update!

Daarvoor is het dus wel nodig om eerst bewust te worden van de achterhaalde, niet functionerende patronen die we met ons meedragen. 

Wat mij betreft het aller interessants om te ontdekken. Ik begeleid je daarmee in een veilige setting op een begripvolle manier. Ik besef mij namelijk maar al te goed dat het een enorme stap kan zijn om je op deze wijze open te stellen.

Allereerst hebben we een voorgesprek om scherp te stellen waar je graag aan wilt werken, oftewel waar je tegen aanloopt. En we lopen door hoe jouw leven zal zijn zonder dat probleem. Wat je dus wel wilt! 

Vervolgens krijg je een opname mee met een zelf-hypnose, zodat je alvast kunt wennen aan deze manier van ontspannen. Daarna vindt de hypnose sessie zelf plaats. Tijdens deze sessie ben je dus onder hypnose. Spannend, maar wees gerust je weet absoluut waar je bent, wat je zegt en wat ik je vraag. Je bent juist kraak helder van geest. 

Door de vragen die ik stel laat ik jezelf onderzoeken en ga je naar de onderliggende kern van jouw struggles. Zodra je dit begrijpt en doorziet, kun je loslaten en uitnodigen in jouw leven wat je wel wilt! 

De specifiek op jou gerichte zelf-hypnose opname, die ik voor je maak op basis van de sessie, ga je hierna 21 dagen elke dag beluisteren. De kracht van de herhaling zorgt er namelijk voor dat jouw transformatie blijft beklijven. In de tussentijd spreken we elkaar en begeleid ik je bij de dingen die je opvallen tijdens dit proces.

Reacties die ik krijg varieren van leuk en interessant tot intens en heftig, maar bovenal opluchting en bevrijding. De angel is eruit en daardoor ontstaat er ruimte! Ruimte om te creeeren daar waar je naar verlangt.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Neem contact met ons op

    Neem contact met ons op